Lite smått & gott!

 
Äntligen på benen igen ser så mycket fram emot att få komma till jobba och socialisera sig igen efter några dagars krantän i sjukstugan. Dock är det fortfarande träningsförbud resten av veckan förutom rörlighetsträning och annat som inte får pulsen att stiga men det är nog lika bra så man kan köra igång på måndag igen ordentligt, som jag längtar =)!!
Dem säger ju att vila gör susen när man är dålig, även hur tråkigt det än är så är det så sant. Bara att gilla läget helt enkelt..
Har då blivit lite pyssel här hemma värvat av sömn så utvilad är jag iaf. 
 
 
 Detta caseinet är det godaste och det bästa att göra massa gottigt eller att ha i sin smoothie, gjorde en liten chokladpudding som du blandar ihop himla lätt och sen ställer in i kylen en liten stund så att den stelnar lite.
 
1 dl casein
0.5- 1 msk kakao för att dämpa det söta lite och få mer smak
Så pass mycket vatten så att det blir till en tjock kladdig massa
Toppa med varma hallon
 
Riktigt mumsigt och lätt att ha som mellis eller som nåt gott på kvällen om man är sugen på nåt.
 
 
Tänk på att va snäll mot din kropp både den yttre och inre. Det är så mycket hetts kring allt som har med hur du ska träna på bästa sätt och vad du måste äta för att bli av med dem där extra kilona snabbt, tycker all denna idiotiska reklam om bantningspiller och annat skit som får folk på fel väg mot hälsa och synen på hur man ska må och se ut blir helt förvrängd.
Speciellt för unga tjejer och killar, ser så mycket som är fel på hur folk tycker och tänker på gymmet jag blir uppriktigt sagt både ledsen och frustrerad på det man vill ju bara gå och säga till dem men det funkar ju inte så. 
Min filosofi är att träna med måtta och ät sunt, dra ner på sockret och ersätt det med nyttig mat. Nycklen sitter faktiskt i det du stoppar i dig oberoende på hur mycket du tränar. Du kan träna som en idiot men utan bra kost kommer inte förändringarna. Det räcker med små steg i taget, tar man för stora så orkar man inte hålla det uppe utan man tröttnar och går tilbaka till det gamla.
 
VA SNÄLL MOT DIG SJÄLV, DU SKA LEVA I DEN KROPPEN HELA LIVET!
 
 
 
 
 
 
Länktext